Ons team

Het Bestuur en de Raad van Toezicht

Het bestuur van stichting Kinderhulp Dominicaanse Republiek bestaat uit 5 enthousiaste en betrokken vrijwilligers. Door het inzetten van ieders unieke kwaliteiten zijn we niet voor één gat te vangen. We zetten ons in om zoveel mogelijk geld in te zamelen om ons doel (elk kind naar school) te bereiken. Het bestuur houdt zich bezig met fondsenwerving, voorlichting, sponsoradministratie, contacten met de Dominicaanse Republiek, communicatie met sponsoren en donateurs en social media. Omdat we de situatie in de Dominicaanse Republiek met eigen ogen hebben gezien, weten we waar we over praten en waar we het voor doen.

De Raad van Toezicht bestaat uit 3 leden. De belangrijkste taken van de RvT zijn: adviseren van het bestuur, toezicht houden, toetsen van bestuursbesluiten, goedkeuring van begroting, jaarverslag en jaarrekening en benoemen van de accountant. De leden van de RvT opereren onafhankelijk van het bestuur en hebben geen uitvoerende taken. Ze ontvangen geen vergoeding.

Door het vertrek van de secretaris van de RvT zijn we per 1 oktober 2022 op zoek naar een collega lid van de Raad van Toezicht. Meer info over deze functie is te lezen in de blog van augustus 2022: www. kinderhulpdominicaanserepubliek.nl/raad-van-toezicht-zoekt-nieuw-lid/ 

Bestuursleden

foto koot

Koot Jedeloo

Voorzitter
Contactpersoon Dominicaanse Republiek

IMG-20201105-WA0000

Chris van den Brink

Penningmeester
Vice-voorzitter

blank-profile-picture-973460_1280

Staat jouw foto hier binnenkort?

We zijn op zoek naar een nieuw bestuurslid

Ilse2

Ilse Jansen

Bestuurslid
Instagram en Facebook

Raad van Toezicht

Fotograaf: www.bartvandieken.com

Liesbeth Nap

Voorzitter Raad van Toezicht

ogen

Ivonne van den Heuvel

Lid Raad van Toezicht

rien 1a

Rien Scholten

Lid Raad van Toezicht