Ons team

Het Bestuur, de Raad van Toezicht en de Medewerkers

Het bestuur van stichting Kinderhulp Dominicaanse Republiek bestaat uit 4 enthousiaste en betrokken vrijwilligers. Door het inzetten van ieders unieke kwaliteiten zijn we niet voor één gat te vangen. We zetten ons in om zoveel mogelijk geld in te zamelen om ons doel (elk kind naar school) te bereiken. Het bestuur houdt zich bezig met fondsenwerving, voorlichting, sponsoradministratie, contacten met de Dominicaanse Republiek, communicatie met sponsoren en donateurs en sociale media. Omdat we de situatie in de Dominicaanse Republiek met eigen ogen hebben gezien, weten we waar we over praten en waar we het voor doen.

De Raad van Toezicht bestaat uit 3 leden. De belangrijkste taken van de RvT zijn: adviseren van het bestuur, toezicht houden, toetsen van bestuursbesluiten, goedkeuring van begroting, jaarverslag en jaarrekening en benoemen van de accountant. De leden van de RvT opereren onafhankelijk van het bestuur en hebben geen uitvoerende taken. Ze ontvangen geen vergoeding.

Zowel in Nederland als in de Dominicaanse Republiek hebben we een medewerker, die voor ons een aantal taken uitvoeren. Het gaat vooral om de dagelijkse contacten met de projecten en de kinderen in de Dominicaanse Republiek en de contacten met de sponsoren in Nederland.

Bestuursleden

foto koot

Koot Jedeloo

Voorzitter
Contactpersoon Dominicaanse Republiek

IMG-20201105-WA0000

Chris van den Brink

Penningmeester
Vice-voorzitter

Ilse2

Ilse Jansen

Bestuurslid
Administratie

dariana

Darhiana Castillo Garcia

Bestuurslid
Nieuwsbrieven en Sociale media

Maria Mc William Morey

Bestuurslid, Social Media

Medewerkers

fanny

Fanny Guadalupe Geronimo

Contactpersoon projecten in de Dominicaanse Republiek

bas

Bas Lieftink

Sponsorcontactpersoon in Nederland

Raad van Toezicht

Fotograaf: www.bartvandieken.com

Liesbeth Nap

Voorzitter Raad van Toezicht

ivonne 5 okt 2022

Ivonne van den Heuvel

Lid Raad van Toezicht

rien 1a

Rien Scholten

Lid Raad van Toezicht