Word vrijwilliger

Op zoek naar vrijwilligerswerk op ad hoc basis?

Het bestuur van Stichting Kinderhulp Dominicaanse Republiek bestaat uit 6 enthousiaste en betrokken vrijwilligers. Door het benutten van ieders unieke kwaliteiten zijn we niet voor één gat te vangen. We zetten ons in om zoveel mogelijk geld in te zamelen om ons doel (elk kind naar school) te bereiken. Het bestuur houdt zich bezig met fondsenwerving, voorlichting, sponsoradministratie, contacten met de Dominicaanse Republiek, communicatie met de sponsoren en donateurs en social media. Omdat we de situatie in de Dominicaanse Republiek met eigen ogen hebben gezien, weten we waar we over praten en waar we het voor doen.

Af en toe hebben we kortdurend voor speciale acties behoefte aan extra mensen. Voorbeelden zijn een gehoorapparaten actie, een statiegeld actie of het verwerken van de post. Een andere mogelijkheid is dat je je richt op het werven van sponsoren of donateurs voor onze Stichting.

Margarita Jaramillo is geen bestuurslid, maar helpt het bestuur regelmatig met tolken en vertalen van Spaans naar Nederlands en andersom.

Meer weten over ad hoc betrokken zijn bij ons bestuur? Neem contact op met Marieke van Suijlen, 06 53453935 of stuur direct een bericht.

Stuur direct een bericht