Word vrijwilliger

Op zoek naar vrijwilligerswerk op ad hoc basis?

Het bestuur van Stichting Kinderhulp Dominicaanse Republiek bestaat uit 6 enthousiaste en betrokken vrijwilligers. Door het benutten van ieders unieke kwaliteiten zijn we niet voor één gat te vangen. We zetten ons in om zoveel mogelijk geld in te zamelen om ons doel (elk kind naar school) te bereiken. Het bestuur houdt zich bezig met fondsenwerving, voorlichting, sponsoradministratie, contacten met de Dominicaanse Republiek, communicatie met de sponsoren en donateurs en social media. Omdat we de situatie in de Dominicaanse Republiek met eigen ogen hebben gezien, weten we waar we over praten en waar we het voor doen.

Af en toe hebben we kortdurend voor speciale acties behoefte aan extra mensen. Voorbeelden zijn een gehoorapparaten actie, een statiegeld actie of het verwerken van de post. Een andere mogelijkheid is dat je je richt op het werven van sponsoren of donateurs voor onze Stichting. Vind je het leuk om te schrijven, dan is het onderhoud en actueel houden van de website misschien iets voor je. Op deze manieren kan je de stichting helpen zonder dat je bestuurslid bent.

Meer weten over ad hoc betrokken zijn bij ons bestuur? Neem telefonisch contact op met Koot Jedeloo (voorzitter), 06 11209332 of stuur direct een bericht.

Stuur direct een bericht