Blogs

Uitdelen rapporten is gestart

Juli 2022 – De kinderen hebben het hele jaar hard gewerkt om goede cijfers te halen op hun rapport. Het uitdelen van de rapporten is een bijzonder moment. Hoe pakt de beoordeling uit? Ga je door naar de volgende groep? Vanaf begin juli krijgen de kinderen hun rapport. Half juli begint de vakantie en sluiten de scholen een aantal weken.

De eerste rapporten zijn al doorgestuurd van de Dominicaanse Republiek naar Nederland. Zodra we de meeste binnen hebben starten we met verzenden van de rapporten naar de sponsoren. Hopelijk ontvangen we de rapporten van alle sponsorkinderen, maar dat is altijd even afwachten. Soms blijkt dat een kind de school heeft verlaten en daarom geen rapport krijgt.

Vier leerlingen van de Padre Zegri school hebben hun rapport gekregen.

Wilfry Araujo, Arianny Peguelo, Raudi Mercedes en Antony Figuereo zijn blij met hun rapport! Ze hebben het goed gedaan het afgelopen schooljaar. Heel knap door de beperkingen die Corona met zich meebracht. Nu gaan ze genieten van een welverdiende vakantie. In september verder met de opleiding.

Ook op de Dominicaanse Republiek is Corona niet voorbij. Veel mensen zijn besmet zonder symptomen. Pas als ze naar de dokter gaan voor iets anders, komen ze erachter dat ze besmet zijn. Het aantal positieve gevallen stijgt weer dagelijks. Ondanks het advies om mondkapjes te dragen, zie je ze weinig in het straatbeeld.