Sponsor een kind

Scholing geeft kansarme kinderen een toekomst

Als sponsor help je een Dominicaans kind. Met je bijdrage van 35 euro per kwartaal per kind betaal je het schoolgeld, het verplichte uniform en de schoolspullen van je sponsorkind. Je ontvangt van ons de naam en een foto van je sponsorkind en na de zomervakantie een kopie van het schoolrapport. Met Kerst sturen de kinderen vaak een kaartje naar hun sponsor. Enkele keren per jaar ontvang je een Nieuwsbrief van ons.

De kinderen uit het sponsorprogramma leven in moeilijke omstandigheden. De werkgroepen in de Dominicaanse Republiek bepalen wie er voor het programma in aanmerking komen.

Een deel van de kinderen uit ons programma is doof. De dove kinderen koppelen we meestal aan twee sponsoren. Niet alleen omdat het onderwijs aan deze kinderen duurder is, maar ook omdat ze vaak gebruik maken van de speciale schoolbussen om naar school te gaan. 

Wil je liever de enige sponsor zijn van een doof kind, geef dat aan bij “opmerkingen” op onderstaand aanmeldingsformulier. Je betaalt dan 70 euro per kwartaal.

Vul onderstaande gegevens in en wij zorgen voor de rest!


Per sponsorkind
€ 11,67 per maand


Totaal
Per sponsorkind
€ 35,00 per kwartaal


Totaal
Per sponsorkind
€ 140,00 per jaar


Totaal