Blogs

Geef je oude gehoorapparaat een tweede leven!

22 augustus 2020 – Heb je ongebruikte gehoor apparaten in de kast liggen of krijg je binnenkort nieuwe gehoorapparaten? Of weet je iemand die gehoorapparaten over heeft? Geef ze aan Kinderhulp Dominicaanse Republiek en wij zorgen dat je hulpmiddelen een tweede leven krijgen in de Dominicaanse Republiek.

In ons programma zitten veel dove of slechthorende kinderen. Dat is niet toevallig. De Dominicaanse Republiek kent een groot percentage dove en slechthorenden in vergelijking met andere landen. Er zijn meerdere speciale scholen op het eiland voor doven en slechthorenden. De dovenschool in San Francisco de Macoris heeft grote behoefte aan gehoorapparaten voor de kinderen van hun school en hun gezinnen. Op deze school zitten bijna 40 kinderen die wij vanuit Nederland financieel steunen.

Help je ons om slechthorende kinderen en hun broertjes en zusjes een zelfstandiger bestaan te geven? Stuur het gehoor apparaat dat je niet meer gebruikt dan op naar : Secretariaat Kinderhulp Dominicaanse Republiek, Barchemseweg 90, 7241 JG Lochem. Wij zorgen dat je gehoorapparaat een tweede leven krijgt.